Nëna në Facebook, vajza 2-vjeçare fundoset në vaskë

2017-03-27 në ora 19:15

Një mama e re shkaktoi vdekjen e vogëlushes së saj pasi e la të lahej vetë në vaskë.

Gjatë kohës që e ishte duke e larë 2-vjeçaren, ajo kishte pirë një shihe verë dhe po rrinte në facebook më pas kishte dalë në rrugë duke pyetur kalimtarët nëse e kishin parë të bijën.

Jasmine Gregory, 24 vjeç, kishte patur atë ditë një vizitë nga punonjëse sociale e cila e kishte paralajmëruar të mos i linte fëmijët të laheshin vetëm.

Trupi i pajetë i vogëlushes u gjet duke notuar në sipërfaqen e ujit të vaskës, shkruan albanews.

Mamaja e pakujdesshme u akuzua për vrasje të paqëllimshme dhe neglizhencë ndaj fëmijëve, megjithëse në gjykatë ajo i mohoi akuzat.