Nënë është gjithmonë nënë

2018-10-26 në ora 03:25

Të jesh baba është gjithmon pak më e lehtë. Babai nuk të mbanë për 9 muaj brenda barkut, nuk zgjohet në mëngjes duke vjellur, nuk ka fshikza të urinës aq të ndjeshme , nuk perjeton dhimbje të prerjes cezariane dhe nuk ka dhimbje të lindjes normal.

Të jesh baba është shum e rëndësishme, babai është një figurë e dashur. Ai bën shaka, bisedon, luan me fëmijët dhe gjithashtu ndihmon fëmijët në veshtirësi transmeton Gazeta Shneta.

Një nënë është ndryshe! Nënë shkon përtejë të mirë dhe të keqës dhe plotëson shpirtërisht fëmijën. Ajo heq dorë nga miqët, ajo qëndron në shtëpi kur të gjithë argëtohen, ajo që i lutet zotit të ndihmoi fëmijën e saj. Nëna është ajo që jeton për fëmijën e saj./Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.