Nënë për herë të parë, ja nga çfarë duhet të keni kujdes

2018-02-14 në ora 13:11

Shumë nëna pajtohen me atë që periudha e shtatzënisë përveç që është një periudhë jo vetëm që duhet të kujdeseni fizikisht por edhe që merrni këshilla të panumërta nga çdo lloj njeriu se si të silleni si prindër.

Për më shumë, merrni një libër të lexoni dhe çdo njëri e kundërshton tjetrin, pastaj që  një nënë ka një përvojë të caktuar derisa nëna tjetër ka diçka tjetër për të treguar.

Prandaj ju ftojmë që së pari të ndiqni instinktet e juaja, sidomos me këshilla nga Google nga burime të panjohura, largohuni sa më shumë prej tyre, transmeton Gazeta Shneta.

pagjumesia-te-nenat

Shikoni se çfarë i nevojitet foshnjës suaj, duke dëgjuar të qarën e tij apo të saj. Ju shpejt do të mësoheni se për çfarë ka nevojë foshnja juaj.

Nuk duhet ta bëni aq shumë të madhe nëse do ta ushqeni foshnjën me qumësht gjiri apo me formulë.

Mos u përpiqni të jeni nëna perfektë, pasi çdo nënë mund të gabojë, por edhe kjo ju shtyen të bëni disa gabime të panevojshme.

Mos harroni përveç foshnjës keni edhe partnerin tuaj, që duhet të mos e lini anash./Gazeta Shneta/