Nëse shkoni në plazh me bebe, kjo është zgjidhja më e mirë për ju (Video)

2017-07-06 në ora 13:43

Me këtë pajisje e cila quhet “Baby Dome” foshnja do të ndihet sikurse në shtëpi.

Kjo për shkak se ajo përmban një jastëk të rehatshëm dhe një tendë me rrjet që ngrihet për ta mbrojtur nga dielli, transmeton Gazeta Shneta.

Po ashtu nga lart ngrihen edhe dy lodra të cilat mund të hiqen.

Pajisja mund të përdoret për piknikë, plazh apo kamping, por edhe për vizita te familjarët. /Gazeta Shneta/