Neuropsikiatri Afrim Blyta: Barteni maskën, shpëtojeni vetën, ata që i doni dhe qytetarët

2020-07-12 në ora 19:57

Përmjes një video-mesazhi të publikuar në YouTube, profesori i Fakultetit të Mjekësisë dhe neuropsikiatri Afrim Byla u ka bërë thirrje qytetarëve që të kujdesen për shëndetin e tyre duke mbajtur maskën dhe distancën fizike.

Videon mund ta ndiqni KËTU