Një gji gjigant kundër paragjykimeve ndaj gjidhënies (Foto)

2017-03-30 në ora 15:04

Një gji gjigant u shfaq në Londër, një ndërtesën në Ditën e Nënave (26 Mars, Britani), si pjesë e kampanjës #freethefeed, lëvizje kjo që e promovon qasjen jo-gjykuese ndaj të ushqyerit me gji.

Agjencia e pavarur britanike Mother London shpreson që me këtë akt ta rrisë vetëdijen mbi stigmat shoqërore që ekzistojnë mbi gjidhënien në vende publike.

“Ky ishte projekti ynë në ditën e nënave. Një festim i së drejtës së secilës grua që të  vendosë se si dhe ku e ushqejnë fëmiun e tyre, pa u ndjerë fajtorë apo të turpqëruar për zgjedhjet e tyre prindërore”, shkruante në blogun e kësaj agjencie.

giant-inflatable-breast-breastfeeding-london-14

giant-inflatable-breast-breastfeeding-london-12

giant-inflatable-breast-breastfeeding-london-17