Një ngjarje e rëndë i ndodhi një nëne nga Kosova pasi lindi fëmijën e saj

2017-07-05 në ora 12:05

Pasi lindi fëmijën e saj, një nënë nga një fshat i Ferizajt në Kosovë, u detyrua të lë familjen e burrit.

Sipas raportimeve, gruaja u largua bashkë me beben për shkak të kushteve të rënda të familjes ku u martua, transmeton Gazeta Shneta.

Rrëfimi për këtë grua u publikua në grupin “Feminizmi shqiptar”.

Më e rënda që përjetoi gruaja pasi e la burrin, ishte kërkesa e tij për një grua tjetër.

Burri shkoi te familja e gruas dhe kërkoi të rikthehet ose t’ia japin një grua tjetër.

Në këtë publikim u bë e ditur se familja pranoi që t’ia jap një nga vajzat tjera, për shkak të traditës. /Gazeta Shneta/