Një ngjarje skandaloze ka ndodhur me një fëmijë në Shqipëri (Video +18)

2017-04-27 në ora 08:29

Një fëmijë i vogël i ulur në sediljen e një autobusi është filmuar teksa shikon porno në një celular që mban në duar.

Rasti është denoncuar në “Jeta osh Qef”, dhe sipas qytetarit që ka bërë videon, fëmija ka pasur të ulur në sediljen afër edhe një nga prindërit e tij.

Fëmija raportohet se është i moshës 6-vjeçare.

Përgjegjësia bie e gjitha tek prindërit, të cilët në radhë të parë duhet të sigurohen për të bllokuar programet dhe videot me “pullë të kuqe” në telefonin e një të vogli.

Pornografia ndikon negativisht në zhvillimin psiko-emocional të fëmijëve.