Njihuni me çiftin që ndodhen në muajin e mjaltit që 16 muaj

2017-03-20 në ora 19:01

Një muaj mjalti i pafundmë, një dashuri e pafundmë, e një romancë që çdo ditë u sjell diçka të re.

Mark Anthony dhe Camille Dimson Villaflor, janë çifti i cili përmes fotografive ka dokumentuar muajin e tyre të mjaltit, i cili tani ka bërë 16 muaj, transmeton Gazeta Shneta.

Historia e tyre e dashurisë ka filluar në vitin 2009, e qysh atëherë çifti ishte i ‘çmendur’ pas aventurave të ndryshme nëpër botë.

Pas disa vitesh, ata menduan ta kalojnë diku muajin e mjaltit, por meqenëse nuk mund të vendosnin në cilin vend, ata vendosën të kalonin në disa vende nga pak, por megjithatë muaji i mjaltit nuk ka fund për ta.

Ata thonë se këta muaj që kanë kaluar të vetëm larg të gjithëve, në krah të njëri tjetrit, ka përtërirë dashurinë dhe ka sjell shkëndija më të mëdha dashurie midis tyre.

Çifti ka shpenzuar 50% të të ardhurave mujore në udhëtimin e tyre, thonë se shpenzojnë rreth 100 dollarë në ditë, ose 3,000 dollarë në muaj.

Deri tani, ata kanë qenë në SHBA, Kenia, Tanzani, Guatemala, El Salvador, Nikaragua, Kosta Rika, Panama, Kolumbi, Brazil dhe Ekuador. /Gazeta Shneta/

<strong>Romance in El Nido: </strong>It's not hard to fall in love with El Nido. Located in the southwestern island of Palawan, the area is home to private plots of sand, coral reefs, limestone cliffs and jungle-fringed islands.

Just ask the guys at the coconut stand.

<strong>Love story:</strong> The Villaflors' love story started in 2009 when they met in a religious group through a friend. Two years later, Mark was down on one knee at the W Hong Kong, proposing to the tune of Train's "Marry Me."

Mark and Camille strike a pose in Nicaragua.The Bird House's "Mother Nest" overlooks Bacuit Bay, in El Nido.

Image result for Mark-Anthony and Camille Dimson Villaflor honeymoon

Image result for Mark-Anthony and Camille Dimson Villaflor honeymoonImage result for Mark-Anthony and Camille Dimson Villaflor honeymoon