Njoftim urgjent: Mos u blini fëmijëve këtë lloj të vezëve me çokollatë

2017-04-01 në ora 10:58

Çokollata në formë veze është një nga dhuratat më simpatike që u bëjmë fëmijëve.

Gjithsesi, një lloj të tyre duhet të kemi kujdes tani kur ta blejmë, transmeton Gazeta Shneta.

Modeli Trolls me vezë çokollate e prodhuar nga Kinnerton Confectionery është tërhequr nga tregu.

Kjo pasi plastika që e mbyll gotën ku gjenden vezët e çokollatës mund të shkaktojë helmim te fëmijët me imunitet të ulët.

Kjo kompani menjëherë ka dhënë urdhër për tërheqjen nga tregjet botërore të këtyre çokollatave dhe të gjithë ata që i kanë blerë do të kompenzohen. /Gazeta Shneta/

Kinnerton Confectionery #recalls Trolls Plastic Sipper Cup & Chocolate EggsIf the cap and the tether separate, the cap may pose a choking hazard to small children. http://bit.ly/2nQzOLY

Posted by ACCC Product Safety on 30.03.2017