Nuk bëni dot seks? Ja kush e ka fajin

2017-05-17 në ora 11:17

Nëse nuk keni performanca të mira seksuale apo ju është ulur dëshira, gjithë fajin e ka gjumi.

Sipas ekspertëve çdo orë shtesë gjumi shton mundësinë e rritjes së dëshirës seksuale.

“Një orë gjumë më tepër shton 14 përqind dëshirën për seks”, thonë drejtuesit e këtij studimi.

Gjithashtu gjumi ndikon edhe te partneri.

Nëse ju jeni më i shplodhur i ngjallni edhe atij/asaj dëshirën për seks.

Sipas studimit meshkujt që flenë gjashtë orë ose më pak kanë libido më të ulët nga meshkujt që flejnë më shumë.

Studimi është bërë në 171 persona dhe rezultatet kanë qenë të pakundërshtueshme.