Numërimi mbrapsht ka filluar: 5 shenja që tregojnë se procesi i lindjes ka filluar

2018-06-01 në ora 11:40

Periudha e cila ju fitoni sa më shumë energji dhe që ndikon që t’i bëni të gjitha punët e shtëpisë, të pastroni, të gatuani dhe të riorganizoni shtëpinë tuaj. Për disa gra, është një çelës që dita e foshnjës mund të vijë së shpejti.

Rënia e foshnjës: “Ndriçimi” është ndjenja që fëmija juaj ka rënë më poshtë në legenin tuaj. Kjo do të thotë se lindja nuk është larg; Shkarkimi i madh: Nëse vëreni mukus kafe ose ngjyrë të kuqe të quajtur shkarkim që del nga vagina, kjo mund të nënkuptojë që qafa e mitrës po hapet.

Pushimet e ujit: Uji juaj mund të shpërthejë para ose gjatë lindjes. Mund të ndjehet si një rrjedhje e madhe ose një rrjedhje e qëndrueshme. Ndonjëherë është e vështirë të thuash nëse kjo është marrëdhënia e vërtetë ose thjesht shenja. Mjeku mund të ju pyesë se çfarë keni ndje dhe cila ishte ngjyra e ujit që u ‘thye’, transmeton Gazeta Shneta.

Kontraktimet: Kur keni kontraktime që gradualisht merrni më shumë forcë dhe më afër së bashku, kjo do të thotë se numërimi ëshë kthyer mbrapsht. Ata do të jenë aq të fuqishëm sa nuk do të jeni në gjendje të ecni ose të bisedoni gjatë kohës që i keni ato.

Shenjat emocionuese si këto do të thotë se është koha për të thirrur mjekun tuaj. Do t’ju tregojë se kur do të shkoni në spital ose në sallën e lindjes për të mirëpritur fëmijën tuaj të vogël në botë./Gazeta Shneta/