Orari i marrjes së mostrës dhe rezultatetit të testit PCR në Aeroportin e Prishtinës

2021-05-04 në ora 12:20

Në laboratorin EuroLab i cili gjendet në terminalin e vjetër të Aeroportit të Prishtinës, mund të bëni testin PCR ose Antigjen.

Testi i metodës RT PCR kushton 35 euro, ndërsa testi Antigjen vetëm 15 euro.

Orari i punës dhe pranimi i rezultatit:

06:00 deri në orën 07:00 – rezultati mostrës në orën 09:00

07:00 deri në orën 09:00 – rezultati mostrës në orën 11:00

09:00 deri në orën 11:00 – rezultati mostrës në orën 13:00

11:00 deri në orën 12:00 – rezultati mostrës në orën 15:00

13:00 deri në orën 15:00 – rezultati mostrës në orën 17:30

15:00 deri në orën 17:00 – rezultati mostrës në orën 19:00

17:00 deri në orën 19:00 – rezultati mostrës në orën 21:00

19:00 deri në orën 21:00 – rezultati mostrës në orën 23:00

Kontakt:

+383 38 22 33 44

+383 49 30 30 60

Laboratori Eurolab

Artikull i sponsorizuar