Pas kësaj foto fshihet një histori rrëqethëse, bëhet fjalë për nënën dhe të birin

2018-08-18 në ora 19:48

Të kesh fëmijën e sëmurë, për prindërit është gjëja më e vështirë në jetë. Aq më tepër kur nuk mund ta ndihmoni. Kur djali i R.N. ishte vetëm tre vjeç, filloi të sëmurej. Në fillim nuk u duk asgjë serioze. Por kur djali filloi të kishte vështirësi në frymëmarrje ndërsa ai flinte, nëna vendosi ta çonte në spital.

Organizimi i djalit kishte fituar rezistencë ndaj antibiotikëve dhe mjekët morën vendim që të bëjnë ndërhyrje për t’ia hequr bajamet. Por më vonë ai u diagnostikua me një lloj kanceri që ndikon në indin e butë të trupit. Në këtë moment, jeta e prindërve u kthye përmbys.

Derisa djali përballej me sëmundjen, ai kurrë nuk pranonte që nëna e tij të ishte më larg se dy metra. Kjo duhej të ndodhte edhe kur ai shkonte në banjë. Në fillim të vitit të kaluar, familja mori lajmin më të rëndë. Mjekët thanë se nuk mund të bëjnë më asgjë dhe për trevjeçarin kishin mbetur edhe pak ditë jetë.

Megjithatë, ata qëndruan në spital edhe për disa ditë të tjera dhe në një moment nëna e kishte pyetur atë nëse do të mund të largohej për vetëm pak minuta pasi dëshironte të bëntë një dush. Por kur u kthye, djali kishte rënë në një gjumë të thellë dhe niveli i oksigjenit vazhdonte të binte.

Ruthi qëndroi në shtrat, pranë djalit të saj, duke e ditur se nuk kishte shumë kohë me Nolanin. Por pastaj, në atë që nënën e tij e përshkruan si një “mrekulli”, Nolan u zgjua, buzëqeshi tek nëna e tij dhe tha: “Të dua mami”.

Nolan pastaj u kthye për të fjetur dhe nuk u zgjua më kurrë.

Pamja e djalit të shtrirë në banja do të jenë gjithnjë ajo që i sjell dhimbje Ruthit, por në të njëjtën kohë ajo që e mbush atë me dashuri. Ajo kurrë nuk do të harrojë se si Nolan gënjeu atje duke pritur për të. /lajmi.net