Pas lindjes, Emina i rikthehet alkoolit dhe trupit në super-formë

2018-07-25 në ora 10:30

Emina Çunmulaj tanimë i është rikthyer pamjes së saj prej supermodeleje dhe jetës së miliarderes.

Ajo ka udhltuar në një vend me vreshta ku ka gjetur rastin të konsumojë disa gota verë, pasi përgjatë muajve të shtatzënisë dhe disa në këto muajt pas lindjes nuk ka mundur të pijë.

Supermodelja gjithashtu, në një kohë rekorde ka rikthyer format e saj të mrekullueshme të trupit, dhe në më pak se dy muaj pas lindjes, ajo duket kështu./gazetashneta

Breathtaking Views of Saint Helena?

A post shared by eminacunmulaj (@eminacunmulaj) on

Don’t forget to be kind to yourself ?cheers

A post shared by eminacunmulaj (@eminacunmulaj) on

I see you watching me ?

A post shared by eminacunmulaj (@eminacunmulaj) on