Pastruesi i thonjëve, detektues i drogave në pije?!

2017-04-17 në ora 20:52

Përdhunimet e ditës janë bërë të frikshme të zakonshme, pasi njerëzit me qëllim të keq vendosin droga në pije që nuk vërehen me sy të lirë. Si mund të ndihet dikush i sigurt duke e ditur se çdo pije në bar është një lojë e rrezikshme?

Por ja ku është ndryshimi, në sajë të një artikulli të bukurisë me një kthesë të freskët shkencore. Katër të rinj kanë konkluduar që pastruesi i thonjëve në të vërtetë mund t’iu tregoj vajzave nëse pija ka drogë apo jo shkruan Natural Medicine Box, transmeton Gazeta Shneta.

Pra, si është e mundshme të ndodhë një gjë e tillë? Është çuditërisht e thjeshtë! Llaku i thonjve është bërë nga përbërësit që e lejojnë atë të ndryshojë ngjyrën kur ndeshen në kontakt me drogat psiko-aktive.

Mjafton të zhytni një gisht të lyer me pastrues të llakut dhe në rast se ndryshon ngjyra e thoit, atëherë nënkupton se pijës tuaj i kanë shtuar substanca psiko-aktive.

Ky produkt ka potencial të jetë një ndihmë fantastike për të shpëtuar jetën e grave në mbarë botën./Gazeta Shneta/