Për 10 orë nuk e dija që bebja ime ishte gjallë gjatë procesit të lindjes

2018-08-22 në ora 18:51

Një nënë e trishtuar ka thënë se si ajo ka kaluar nëpër një proces të dhimbshëm 10-orëshe për të patur fëmijën e saj të lindur vetëm që të thuhet se nuk ka ekzistuar zyrtarisht – dhe ajo nuk ishte lejuar as të varrosej.

Por, pavarësisht se ishte në gjendje ta mbante në krah, sepse ai lindi para 24 javësh, ai u klasifikua si një gabim dhe jo një lindje e vdekur.

Ajo u refuzua për një certifikatë lindjeje dhe nuk iu lejua ta merrte në shtëpi – por iu ofrua një “djegje masive” me foshnjat e tjera të lindura para ndërprerjes 24-javëshe, transmeton Gazeta Shneta.

“E thirra nënën time dhe ajo erdhi drejt, sepse e dinte që nuk ishte e drejtë, por në të vërtetë nuk e dinim se çfarë ishte gabim në atë kohë’’, thotë nëna.

“Unë kisha për të lindur edhe placentën, dhe unë do të kisha mjaft ilaçe kështu që nuk isha me të vërtetë’’.

“Nuk e dija nëse doja të bëja, sepse nuk e din se çfarë do të duket një fëmijë 22 javësh. Mendon, a do të më mungojë dhe a do të keqardhje?

Duke lindur të enjten, nëna u kthye për të punuar të martën. “E varrosa vetëm,” tha ajo. Unë duhej të isha e fortë thotë nëna.

Pas kësaj, ndjenja po e mposhte çdo ditë e më shumë, kështu vendosi që të mbetej shtatëzënë në mënyrë që të gjente prehje tek një fëmijë tjetër.

Ajo lindi shëndosh e mirë djalin e saj Xhorxhin duke parë diçka të bukur tek vëllai i tij që nuk jeton më./Gazeta Shneta/