Për 100 vjetorin e lindjes ato realizuan një set fotografik

2017-05-23 në ora 15:29

Këto dy gra do të ju mahnisin me fotografitë e tyre për ditëlindjen e 100-të

Motrat binjake Maria Pignaton Pontin dhe Paulina Pignaton Pandolfi,  kanë  mbushur 100 vjet. Ditëlindja e tyre ishte më 2 maj, por ato gjithmonë do ta kujtojnë atë si një ditë të veçantë në zemrat e tyre, shkruan rtv21.tv

Ato kanë bërë nnjë  set  fotografik  si një dhuratë për të përkujtuar një vit tjetër të jetës nga një fotograf lokal.

Fotografitë u bënë të hënën, më 15 maj, në Ilha do Frade, që ndodhet në qytetin e Vitoria (Brazil).