Për fëmijë të shëndoshë, disa këshilla që mund t’i ndiqni të gjithë

2017-07-26 në ora 08:24

Fëmijët kanë nevojë për 40 përbërës të ndryshëm në ditë, që janë të pasura me vitamina dhe minerale, për ta ushqyer trupin e tyre.

Pasi nuk ka një ushqim të vetëm që t’i përmbajë të gjithë këta përbërës, duhet të kujdeseni që ushqimi i tyre të jetë i llojllojshëm. Përgatitni diçka ndryshe çdo ditë.

Ja disa këshilla se si të kujdeseni për ta:

Të ngrënit është kënaqësi

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm

Llojllojshmëria në ushqim

Sa më shumë fruta dhe perime

Kujdesi për dhëmbët

Mbajini aktivë gjithmonë