Përse kjo nënë arriti një numër të madh të shikueshmërisë?

2017-04-20 në ora 17:54

Simone Thurber, 43 vjeç, që jeton tani në Park City të Utah, lindi fëmijën e saj të katërt në një përrua në Rainforest Australian Daintree, duke e incizuar atë moment, i cili u pa nga e gjithë bota.

Kur Simone ishte shtatzënë me Perouze, ajo propozoi idenë e lindjes në natyrë me burrin e saj dhe ata filluan të kërkonin vendndodhjen e përsosur  shkruan Net Mums, transmeton Gazeta Shneta.

Nëna e katër fëmijëve e ngarkoi videon grafike në YouTube për t’i treguar njerëzve trimërinë e saj./Gazeta Shneta/