Përse shtatzënia me binjakë është më e sigurt se kurrë

2018-08-11 në ora 21:23

Çdo shtatzëni ka pjesën e saj të shqetësimeve. Por kur jeni shtatzënë me binjakë (ose më shumë), ato shqetësime mund të shumëfishohen.

Deri tani ju keni dëgjuar për rreziqet më të larta që lidhen me bartjen e binjakëve – lindja e parakohshme, qëndrimi në shtrat, zakonisht e njohur këto ditë si kufizim i aktivitetit, foshnje me peshë të ulët, operacion cezarian, transmeton Gazeta Shneta.

Për prindërit e sotëm të binjakëve, ka arsye të shumta për të festuar. Falë mjekësisë moderne, shanset janë të shkëlqyeshme që ju të keni një shtatzëni të shëndetshme, një shpërndarje të pakomplikuar dhe dy (ose më shumë) foshnje të shëndetshme.

Do të mësoni shpejt se nuk jeni vetëm në këtë udhëtim. Jo me një goditje të gjatë, në të vërtetë. Shtatzënitë e shumëfishta janë më të zakonshme se kurrë./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.