Përzgjidhen fotografitë më të mira të lindjes për vitin 2017, ja cilat janë (FOTO)

2017-07-12 në ora 13:15

Faqja ‘Birth Becomes Her’ përpiqet të mbështesë fotografët e lindjes dhe të inspirojë më shumë njerëz që ta përqafojnë bukurinë e lindjes.

Konkursi i tyre të momenteve të lindjes për vitin 2017 përbëhej nga më shumë se 100 fotograf lindjeje.

Fotografitë, imazhet e bukura dhe joshëse, tregojnë se këta fotograf janë fitues./Gazeta Shneta/