Pesë karakteristikat e bebeve të lindura në muajin gusht, të dytin nuk do ta besoni

2021-08-01 në ora 19:48

Më poshtë, mund të gjeni karakteristikat e bebeve të lindura në muajin gusht.

-Lindin me peshë më të lartë

Bazuar në statistikat, bebet e lindura në muajin gusht kanë peshë më të lartë sesa fëmijët tjerë shkruan Mother.ly, transmeton Gazeta Shneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve të shtatzënisë duke lexuar më shumë KËTU

-Do te jenë më të gjatë

Po i njejti studim zbuloi se bebet gjatë verës lindin me një gjatësi më të lartë sesa moshatarët e tyre.Hulumtimi mbështet faktin se ekziston një lidhshmëri mes ekspozimit ndaj vitaminës D gjatë shtatzënisë.

-Kanë më pak gjasa të zhvillojnë çrregullime bipolare

Bebet e lindura në muajin gusht kanë nivele të ulëta të çrregullimit bipolar, sipas studimit të vitit 2012 të botuar në revistën PLOS One.

-Ndihen me fat

Studimi i vitit 2005 ka zbuluar se njerëzit e lindur në muajin mars dhe gusht kanë më shumë gjasa ta konsiderojnë veten me fat.

-Janë pozitiv

Bebet e lindura në muajin gusht mund të jenë më pozitiv./GazetaShneta/