Policia gjermane ua mori beben prindërve pasi e ‘shpallën’ në shitje (Foto)

2017-03-29 në ora 13:58

Disa refugjatë në Gjermani, kanë shpallur në shitje “online” foshnjën e tyre gjashtë javëshe

Avokati i shtetit në Duisburg të Gjermanisë ka paditur një familje refugjate për trafikim njerëzor, bëhet fjalë për foshnjën 6 javëshe të familjes me emrin Maria.

Kjo foshnje është shpallur në shitje në faqen e shit-blerjes online “Ebay”, nga vet prindërit e Marias identiteti i së cilëve për shkaqe ligjore nuk është bërë i ditur.

Menjëherë pas postimit të shpalljes vitin e kaluar, mijëra klientë gjermanë kanë reagur tek faqja “Ebay” për lejimin e shpalljes dhe largimit të shpalljes sa më shpejtë, shkruan n24.de.

14721763_10157526636705542_2357606992662222483_n

Ndërkaq, Policia gjermane ka kontrolluar shtëpinë e familjes dhe është vërtetuar se nga ip adresat kompjuterit të familjes është bërë postimi i shpalljes.

Me këtë rast, autoritetet kanë larguar foshnjen nga prindërit e saj dhe e kanë dërguar tek qendra e të rinjëve për derisa prindërit janë nën kontroll të Policisë gjermane në Duisburg.