Poliklinika ‘KEG Clinic’ shpall konkurs për dy vende të lira pune

2021-09-21 në ora 12:05

Poliklinika KEG Clinic ka shpallur konkurs për dy vende të lira të punës për profesionistë shëndetësorë.

KEG Clinic ka hapur konkurs për një pozitë të Mjekut familjar si dhe një Teknik të Farmacisë.

CV-në tuaj, kopjen e letërnjoftimit dhe një fotografi të bashkëngjitur mund ta dërgoni në email: [email protected].

Konkursi mbetet i hapur deri më 25 shtator.

Artikull i sponsorizuar