Pozicionet e duhura të gjumit për problemet e ndryshme shëndetësore (Foto)

2017-05-08 në ora 07:55

Mënyra se si flini ka një rol shumë të rëndësishëm në shëndetin e përgjithshëm të njerëzve.

Madje, sipas statistikave, një njeri fle në një mesatare prej 25 vjetëve, nëse fle 7 deri 9 orë gjatë natës.

Por megjithatë nuk është e rëndësishme vetëm të flini gjumë, por të flini në pozicionin e duhur, në mënyrë që të përmirësoni shëndetin tuaj, transmeton Klan Kosova.

Por cili është pozicioni i duhur për gjumë, pavarësisht problemeve të ndryshme të shëndetit?

Më poshtë janë disa pozicione të gjumit, për problem si sinusët, shtypja e lartë e gjakut, dhe probleme të tjera.

Dhimbjet e krahut

What Is the Right Position to Sleep for Each of These Health Problems?

Dhimbjet e shpinës
What Is the Right Position to Sleep for Each of These Health Problems?
Dhimbjet e kokës
What Is the Right Position to Sleep for Each of These Health Problems?
Problemet me sinus
What Is the Right Position to Sleep for Each of These Health Problems?
Shtypja e lartë e gjakut
What Is the Right Position to Sleep for Each of These Health Problems?
Dhimbjet menstruale
What Is the Right Position to Sleep for Each of These Health Problems?
Dhimbjet e qafës
What Is the Right Position to Sleep for Each of These Health Problems?
Problemet me tretjen
What Is the Right Position to Sleep for Each of These Health Problems?
Problemet me zemrën
What Is the Right Position to Sleep for Each of These Health Problems?