Pozicioni i ri në marrëdhënie që po “çmend” të gjitha çiftet

2018-10-23 në ora 00:35

Ndërrimi i vendndodhjes është një mënyrë e thjeshtë për të ndriçuar jetën tuaj të dashurisë, transmeton lajmi.net.

Shtrirja në dysheme – ose madje edhe dalja jashtë – janë mënyra të mëdha për të ndezur disa pasione.

Pozicioni Pogo është pozicioni më i fundit i marrëdhënies intime që çiftet janë po e duan.

Për ta kryer atë, një dashnor duhet të mbështesë në mur partneren e tij.

Përndryshe, ju mund të përfundoni të dyja këmbët rreth belit të partnerit tuaj për ta bërë atë më intime.

Për të bërë Pogo edhe më intensive, kap disa lubrifikant dhe vibrator tuaj të preferuar.