Pse i thërrasim fëmijët ‘tukuluk’?

2017-03-22 në ora 14:11

Ka shumë forma se si njerëzit shprehin dashurinë e tyre ndaj fëmijëve.

Por nganjëherë nuk u dihet kuptimi dhe origjina e atyre fjalëve, transmeton Gazeta Shneta.

Një të tillë e kemi dëgjuar shpesh tek përdoret si thirrje për fëmijët.

 

Ndoshta nga dashuria e madhe ndaj tyre, shpesh përpiqemi t’i thërrasim me fjale ledhatuese.

“Tukuluk” – fjalë e shpeshtë e cila tingëllon sa e ëmbël po aq e çuditshme duke mos e njohur kuptimin e saj. /Gazeta Shneta/

8 shprehje të pazakonta se si ledhatohen fëmijët në Kosovë