ju-lus-per-ndonje-mendim-nga-pervoja-juaj

ForumiCategory: Shtatëzaniaju-lus-per-ndonje-mendim-nga-pervoja-juaj
Labentina asked 2 viteve ago

Pershendetje! Ne muajin shkurt me date 14, kam pasur maredhenie me te dashurin, nuk kemi pasur ndonje mbrojtje por jemi ruajtur (me dijen tone) pastaj pas dy dite qe kam pasur maredhenie kam pasur ciklin menstruar 4ditesh, prap ne mars dhe prill kam pasur ciklin menstrual normal me rregull si qdo here! Por qe nga fillimi i marsit kam shum dhembje te lehta koke, lukthi dhe fundi i barkut, tani ka filluar te me dhemb edhe shpina, per tu siguruar bera dy teste njerin ne mars njerin ne prill 2 dite para ciklit, te dy rezultuan negativ. Ne pamundesi qe te shkoj tek mjeku per shkak te situates , do ju lutesha per ndonje mendim, mund te jete shtatzani apo ndonje problem tjeter? Qe nga muaji shkurt nuk kam pasur me maredhenie, qfare mund te jete shtatezani apo qfare?

Your Answer

17 + 3 =