Sa muajshe jam shtatzane?

ForumiSa muajshe jam shtatzane?
anonim e pyetur 4 viteve më herët

Pershendetje ciklin e fundit e kam pasur me 10 nentor ju lutem nena mund tme tregoni sa muajshe jam se esht shtatzania ime e par dhe nuk di shum gjera. Si llogariten muajt e shtatzanis ju falemonderit me tregoni e pa ofendime ju lutem. Anonim

nora është përgjigjur 5 muajve më herët

26/8/2029

4 Përgjigjet
Nesa e pergjigjur 4 viteve më herët

Pershendetje e nderuar, e keni ne faqe me llogarite ne faqe.

Neta e pergjigjur 4 viteve më herët

Javen e 15 mujorin e dyte

Leonora e pergjigjur 2 viteve më herët

29.05.2019

Leonora e pergjigjur 2 viteve më herët

29.05.2019

Përgjigjja e juaj

18 + 15 =