Shtatzania

ForumiCategory: ShtatëzaniaShtatzania
Albina asked 5 viteve ago
1 Answers
Albina answered 5 viteve ago

Pershendetje nena, jam 40+3 jave shtatzen, me ka kaluar termini i lindjes dhe pa dhimbje, pa asnje shenje te lindjes, qfar me sygjeroni, te pres dhimbjet e lindjes deri ne javen e 42 mos eshte pak vone apo ti lajmrohem mjekut tim per ndihme, e di qe nuk jam e vetmja por pasi eshte femiu im i pare jam disi e emocionuar dhe e stresuar, ju faleminderit, ti keni me jete te gjate bebushat ?

Your Answer

4 + 15 =