Qumësht gjiri për t’u bërë me muskuj

2017-05-17 në ora 11:08

Ata që duan të kenë një trup të mbushur me muskuj, po heqin dorë gradualisht nga proteinat dhe steoridët dhe po i drejtohen një produkti natyral: qumështit të gjirit.

Shumë prej këtyre “bodybuilders” po e blejnë qumështin e gjirit në internet.

Ky qumësht është i vështirë për stomakun.

Disa thonë se ka disa baktere që mund të shkaktojnë sëmundje.

Për më tepër, qumështi që po shitet në internet nuk është edhe aq i sigurt.

Por mbi të gjitha, ekspertë thonë se nuk ka asgjë në qumështin e gjirit që ndihmon të rriturit për t’u mbushur me muskuj.