Qumështi i bletës për super imunitet

2017-03-02 në ora 15:17

Duke i falënderuar kombinimit unik ku bëjnë pjese mineralet, vitaminat, aminoacidet dhe enzimat, qumështi i ames bën pjese ne mesin e ushqimeve natyrore revitalizuese.

Qumështi i bletës e përtërin energjinë dhe ka efekt shërues për te sëmuret. Pos kësaj i zbute edhe simptomat e alergjisë.

Pra ai e rregullon sistemin imunitar duke i zvogëluar reaksionet e panevojshme autoimune, me ç’rast i ruan antitrupat për lufte te vërtetë me kancerin apo me sëmundjet tjera.

Qumështi i bletës përmban me shume proteina se mishi, vezët apo djathi.