Qytetarët ‘bombardojnë’ MSH’në me komente “Arben Vitia” në Facebook, stafi i fshin ato

2020-06-07 në ora 14:03

Ministria e Shëndetësisë së fundmi ka publikuar disa fotografi të Armend Zemajt me titull “Adresim i Ministrit Armend Zemaj lidhur me situatën rreth Covid-19”.

Një fluks i madh komentesh janë duke u bërë në këtë postim të Ministrisë së Shëndetësisë. E komenti më i shpeshtë duket që është “Arben Vitia”, shkruan Reporteri.net.

Komentuesit janë duke e shprehur pakënaqësinë ndaj ndërrimit të ministrit të Shëndetësisë dhe po kërkojnë rikthimin e Arben Vitisë në krye të detyrës.

Sipas qytetarëve Arben Vitia po cilësohet si heroi i Kosovës në fushën e Pandemisë COVID-19.

Ndërkohë disa qytetarë kanë raportuar se komentet që i kanë bërë në postimin e Ministrisë së Shëndetësisë, janë fshirë dhe po vazhdojnë të fshihen. Kjo për arsye se kishin komentuar “Arben Vitia”.