Raporti i Gjinekologjisë, 34 lindje janë regjistruar gjatë ditës së djeshme

2017-05-26 në ora 09:21

Në klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së djeshme kanë lindur 34 nëna.

Në raport janë regjistruar 34 foshnje, 22 djem dhe 12 vajza, raporton Gazeta Shneta.

13 nëna kanë lindur me prerje cezariane.

17 gra janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/