Raporti i Gjinekologjisë, 40 bebe kanë lindur gjatë ditës së djeshme

2017-04-25 në ora 08:18

Dita e djeshme në klinikën e Gjinekologjisë ka qenë mjaft e frytshme sa i përket lindjes së bebeve.

Sipas raportit, në këtë klinikë dje janë kryer 39 lindje ku njëra prej tyre ka qenë me binjak, raporton Gazeta Shneta.

Nga gjithsej 40 bebe, 28 janë djem dhe 12 vajza.

17 gra kanë kryer lindje cezariane, ndërsa 18 janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/