Raporti i Gjinekologjisë: Dje kanë lindur 25 bebe

2017-04-12 në ora 08:48

Në raportin e Klinikës së Gjinekologjisë në QKUK, gjatë ditës së djeshme kanë lindur 25 fëmijë

Janë 13 djem dhe 12 vajza që kanë ardhur në jetë, shkruan Gazeta Shneta.

Nga 25 lindje, 10 prej tyre janë kryer me prerje cezariane.

Ndërsa dje 10 gra janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/