Raporti i Gjinekologjisë, dje kanë lindur 39 bebe

2017-07-06 në ora 09:42

Në raportin e Gjinekologjisë për ditën e djeshme, janë regjistruar 39 bebe të lindura.

Prej tyre 26 janë djem dhe 13 vajza, raporton Gazeta Shneta.

18 nëna kanë lindur me prerje cezariane.

13 gra janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/