Raporti i Gjinekologjisë, dje kanë lindur më shumë djem sesa vajza

2017-05-18 në ora 08:27

Në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, dje kanë lindur më shumë djem sesa vajza.

Sipas raportit, në këtë klinikë janë kryer 35 lindje, shkruan Gazeta Shneta.

Një lindje ka qenë me binjakë.

Nënat kanë sjellë në jetë 20 djem dhe 16 vajza.

15 gra kanë lindur me prerje cezariane dhe 16 janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/