Raporti i Gjinekologjisë, nënat kanë lindur binjakë

2017-05-17 në ora 08:29

Në raportin e lindjeve në Gjinekologji të QKUK-së gjatë ditës së djeshme janë regjistruar 29 lindje

Dy nëna kanë lindur binjakë, ndërsa sipas gjinisë janë 14 meshkuj dhe 16 femra, shkruan Gazeta Shneta.

Sipas raportit, 12 gra kanë lindur me prerje cezariane. /Gazeta Shneta/