Reagimi në fytyrë i kësaj nënë pas lindjes tregon diçka tronditëse (FOTO)

2017-04-04 në ora 08:32

Fotografja e lindjeve, Laura Fifield, ka qenë me shumë fat në dokumentin e saj të fundit të lindjeve.

Ajo e realizoi një foto-sesion në një lindje e cila u krye në ujë dhe në shtëpi, transmeton Gazeta Shneta.

Natalie i dha jetë një djali në një lindje natyrale, ndërsa ajo thotë se nuk e kishte ditur gjininë deri atë ditë.

E, gjëja që ka befasuar të gjithë ishte madhësia dhe pesha e bebës. Djali ishte mbi 5 kg!

As mamitë të cilat e përcollën pjesën finale të shtatzënisë nuk e pritën një peshë kaq të madhe. /Gazeta Shneta/

11lbs, 2oz of pure chunky love. And you guys, mama delivered at home at 40wks, 6 days. A total labor of 4 hours start to…

Posted by Laura Fifield Photography on 09.01.2017

It was a cold, snowy morning when I got the call. As I walked in to soft music playing, lit candles dancing, essential…

Posted by Laura Fifield Photography on 15.03.2017