Receta natyrale për heqjen e pikave të zeza në hundë

2017-03-12 në ora 21:42

Në pikat e zeza të hundës gjenden baktere, pluhur dhe gjëra tjera të ndyra.

Këto pika zakonisht gjenden në hundë, por edhe në mjekër dhe ballë.

E mira e këtyre pikave është se mund të hiqen përgjithmonë pa ndihmën e ndonjë dermatologu vetëm me ndihmën e ilaçeve natyrale, të cilat kanë edhe efekte parandaluese, shkruan Telegrafi.

Dy metoda natyrale për heqjen e këtyre pikave të bezdisshme në hundë:

Metoda me të bardhë të vezës

Të bardhët e vezës janë të pasura me proteina dhe iu ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit të lëkurës si dhe trajtimin e pikave të zeza.

Gjithashtu, të bardhët e vezës ndihmon edhe në absorbimin e vajit të tepërt nga lëkura.