Refuzon abortimin e binjakëve, lindin me trup të ngjitur

2017-04-27 në ora 16:58

Një çift ka publikuar fotografitë e binjakëve të tyre, të cilët i kanë trupat e ngjitur pasi gruaja refuzoi që ti abortonte.

Chelsea Torres dhe bashkëshorti i saj, Nick zbuluan se 22-vjecarja kishte shtatzani nervore kur ishte vetëm 3 javëshe, por vazhdoi pavarësisht mundësive të pakta për mbijetesë, shkruan OraInfo.

Në janar ajo lindi 2 vajza, të cilat kanë vetëm dy këmbë, ndërsa organet gjenitale i kanë të ndara.

Doktorët lajmëruan se ato do e kenë të vështirë të jetojnë pas 11 javësh, por vajzat janë shumë të shëndetshme dhe nuk kanë nevojë për kirurgji.

Callie dhe Carter janë binjaket që i takojnë grupit ‘omphalo-ischipaguts’ që përbëjnë vetëm 5% të njerëzve në botë.