Sa e vështirë për këtë baba, kjo foto ka prekur zemrat e miliona njerëzve

2017-05-04 në ora 07:18

Australiani Marty Tonkin mban në krah trupin e bebes Nixon Tonkin.

Babai i ri mbyll sytë dhe prek hundën e të birit të sapolindur.

Nixon vdiq 30 minuta pas lindjes, për shkak të një operacioni të vështirë cezarian.

Ai ngeci për ca kohë në kanalin e lindjes së mamasë.

Autoritetet kanë nisur një hetim për të zbuluar nëse vdekja e tij mund të parandalohej. /Lajmi.net/