Sa fëmijë do të keni në të ardhmen: Përgjigjja gjendet në duart tuaja

2018-01-09 në ora 22:29

Ora biologjike për t’u bërë prindër njihet në mes moshës 25 dhe 35 vjeçare.

Sharrëza është arti i karakterizimit dhe tregimit të pasurisë përmes leximit të linjave të dorës. Këto rreshta mund të kenë disa kuptime që lidhen me shëndetin, pasurinë, fatin, begatinë dhe famën e tyre.

Një nga teknikat për të ditur se sa fëmijë kemi, është, në të vërtetë, në dorën tonë. Duhet të përdorim vetëm dorën e djathtë, ta shtrëngojmë me grusht dhe të shohim sa rreshta të përcaktuara paraqiten në bazën e gishtit tonë të vogël. Linjat e fëmijëve janë vija e drejtë poshtë bazës së gishtit të vogël. Në leximin e kelmimit kinez, ato tregojnë numrin e fëmijëve që një person mund të ketë dhe statusin e jetës së fëmijëve.

Nëse vija e fëmijëve është e pirët në fund, kjo është një tregues i binjakeve. Nuk do të ketë shanse të larta për të gjetur bebe binjake. (Fig 1)

Linjat e thella dhe të gjera të fëmijëve tregojnë djemtë. (Fig 2)

Linjat e ngushta dhe të cekëta të fëmijëve janë shenjat e gjetjes së vajzave. (Figura 3)

Ishujt në fillim të vijës së fëmijëve tregojnë se fëmijët zakonisht janë të dobët dhe shpesh sëmuren gjatë moshës së hershme. (Figura 4)

Ishujt në fund të vijës së fëmijëve tregojnë se fëmijët janë të vështirë për t’u rritur. (Figura 5)

Linjat e lakuara ose të shtrembëruara të fëmijëve janë një tregues i fizikave të këqija të fëmijëve që janë shpesh të sëmurë. (Figura 6) /Lajmi.net/