Sa fëmijë do të keni? Përgjigjja ndodhet në dorën tuaj!

2017-07-16 në ora 16:23

Shumica prej nesh janë kuriozë të dinë se sa fëmijë do të kenë. “Chiromancy” ka përgjigje për këtë pyetje.

Sipas kësaj shkence, në cepin e pëllëmbës, poshtë gishtit të vogël ndodhen dy linja, të quajtura linja për fëmijët. Ato tregojnë se sa fëmijë do të keni, si dhe gjininë e foshnjave. Sa më shumë linja janë aq fëmijë do të keni.

Në qoftë se linjat janë të thella dhe të drejta kjo është shenjë se fëmijët tuaj do të jenë djem. Nëse linjat janë më pak të dukshme, do të thotë të fëmijët tuaj do të jenë vajza.

Mos u shqetësoni nëse nuk gjeni ndonjë vijë, është e mundur të shfaqet pas një pak kohësh.

Në foton e mëposhtme, kjo pjesë e pëllëmbës që na tregon kaq shumë për të ardhmen dhe fëmijët, ka numrin 20./Gazeta Shneta/