Sa nëna kanë lindur fëmijë të enjten në Gjinekologji

2018-01-12 në ora 09:30

Gjatë ditës së enjte në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK kanë kryer lindjen 28 nëna.

Një prej tyre ka lindur fëmijë binjakë, shkruan Gazeta Shneta.

Sipas raportit të klinikës nga numri i përgjithshëm i lindjeve, 18 janë djem dhe 11 janë vajza.

Me operacion cezarian kanë kryer lindjen shtatë gra.

Ndërsa për herë të parë janë bërë nëna 11 gra.

Më poshtë e gjeni linkun për lindjet në ditën e mërkurë. /Gazeta Shneta/

Numër rekord i lindjeve në Gjinekologji, sërish me binjakë