Sa nëna kanë lindur me operacion cezarian të dielën në Gjinekologji

2018-01-15 në ora 10:08

Në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK gjatë ditës së djeshme janë kryer 25 lindje, shkruan Gazeta Shneta.

Prej tyre, shtatë gra kanë sjellë në jetë fëmijët e tyre me operacion cezarian.

Sipas raportit, 12 nëna kanë lindur djem dhe 13 kanë lindur vajza.

Për herë të parë janë bërë nëna 12 gra. /Gazeta Shneta/