Sakrifica e këtyre dy vajzave për babain e tyre, do t’iu prekë të gjithëve!

2017-05-03 në ora 13:29

Motrat binjake Sarah dhe Becca Duncan janë të bijat e një të moshuari që vuan nga sëmundja e Alzhemerit. Babai i tyre ishte diagnostikuar me këtë sëmundje shumë vite më parë, dhe tashmë është në fazat e fundit të jetës së tij. Vajzat e dinë që ai nuk do të mund të marrë pjesë në martesën e tyre, prandaj ato vendosën që, edhe pse ende beqare, të bëjnë një sesion fotografik të veshura me vello, sic do të duken në ditën e dasmës së tyre.

Ato u ndjenë shumë të lumtura që patën mundësi të krijojnë kujtime familjare që do ti kujtojnë edhe kur të jenë në të vërtetë pranë altarit, por kur babai i tyre nuk do të jetojë më./Sovrani.info/