Sakrifica që bëri babai për djalin e diagnostifikuar me kancer, po bën xhiro botën!

2017-05-16 në ora 13:26

Një baba ka shkuar në gjasa ekstreme për të treguar dashurinë dhe mbështetjen për djalin e tij të sëmurë, duke bërë një tatuazh në kokë, që përputhet me një shenjë që djali mban si shkak i ndërhyrjes kirurgjike në tru.

Gabriel Marshall i Kansas, tetë vjeçarë, u diagnostikua vitin e kaluar me astrocytoma anaplasti, një lloj tumori të trurit malinj, trajtimi i vetëm për të cilin ishte operacioni, transmeton Gazeta Shneta.

Ndërsa operacioni nuk e largoi të gjithë tumorin, janë bërë nëntë muaj që kur ndërpreu trajtimin dhe aktualisht është i qëndrueshëm me shëndet.

Megjithatë, pas operacionit, babai i Gabriel, Josh, 28 vjeç, u shqetësua se si shenja e lënë pas kokës së djalit të tij nga operacioni ishte duke ndikuar në vetëbesimin e tij.

Në fakt, djali i vogël i tha babait të tij se ai ndjehej si një “përbindësh” me atë shenjë. Një fakt që theu zemrën e babait të tij.

Kështu që, për të ndihmuar djalin e tij të ndihej normal, Josh i erdh në ide. Ai vizatoi një tatuazh në kokën e tij për të dukur identik me shenja të kancerit të djalit të tij.

The solution: Josh decided to get a tattoo to match his son's scar over his own left ear

Fotografia u shpërnda miliona herë në të gjitha rrjetet sociale./Gazeta Shneta/